Інгредієнти для тіста



Сторінка1/5
Дата конвертації21.12.2021
Розмір4.98 Mb.
#21186
  1   2   3   4   5
Документ Microsoft Word

Зміст

  1. Сінабони від Ектора

  2. Борщ з квасолею

  3. Борщ з квасолею 2

  4. Борщ 3

  5. Рис з грибами



Сінабони від Ектора


Інгредієнти для тіста:

  • молоко –  250 мл 

  • яйця кімнатної температури –  2 

  • вершкове масло кімнатної температури –  75 г 

  • борошно –  520–600 г 

  • цукор – 100 г 

  • сіль –  ½ ч. л. 

  • 1 пакет активних сухих дріжджів (7 г)

Інгредієнти для начинки:

  • коричневий цукор – 200 г

  • мелена кориця – 3 ст. л.

  • м’яке вершкове масло – 75 г

Інгредієнти для глазурі:

  • м’який крем-сир – 110 г 

  • м’яке вершкове масло – 55 г

  • цукрова пудра – 180 г

  • ванільний екстракт – ½ ч. л. 

  • сіль – 1/8 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. У тепле молоко додайте дріжджі, не перемішуйте.

  2. Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця з сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.

  3. Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні.

  4. Збризніть тісто олією і дайте відпочити, накривши плівкою, в теплому місці.

  5. Змішайте коричневий цукор і корицю.

  6. Розкачайте тісто до розмірів 45 на 55 см, намастіть 75 г вершкового масла і потрусіть сумішшю кориці та коричневого цукру.

  7. Скрутіть рулет, починаючи з довшої сторони (отримаєте рулет 45 см завдовжки).

  8. Наріжте рулет на 12 булочок, викладіть у прямокутну форму, змащену маслом, і накрийте плівкою. Дайте підрости в теплому місці протягом 45 хвилин.

  9. Нагрійте духовку до 200 °C. Випікайте сінабони по центру духовки 15 хвилин.

  10.  Поки сінабони випікаються, зробіть глазур (фростинг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль та сіль і збийте до повітряного стану. 

  11. Дайте сінабонам трохи охолонути (10–15 хвилин) і змастіть їх глазур’ю (фростингом).

Смачного!


Поділіться з Вашими друзьями:
  1   2   3   4   5




База даних захищена авторським правом ©res.in.ua 2022
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка