Гігієна харчування, сучасні проблеми харчування



Сторінка1/9
Дата конвертації14.12.2021
Розмір6.42 Mb.
#18456
ТипКонцепція
  1   2   3   4   5   6   7   8   9
06. Гігієна харчування
  • ЛЕКЦІЯ на тему:
  • Гігієна харчування, сучасні проблеми харчування.
  • Значення харчування для людини.
  • Функції їжі та чинники, що її забезпечують.
  • Наукові основи раціонального харчування
  • Лікувально – профілактичне та лікувальне харчування.
  • Гігієнічна оцінка та санітарна експертиза якості харчових продуктів.
  • Їжа і генетично модифіковані продукти.
  • План лекції:


Поділіться з Вашими друзьями:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9




База даних захищена авторським правом ©res.in.ua 2022
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка