205. Санітари підлягають медичному огляду



Скачати 23.07 Kb.
Дата конвертації25.04.2020
Розмір23.07 Kb.
ВАРІАНТ №3

1

B

4

B

7

B

10

B

2

B

5

A

8

A

11

A

3

B

6

D

9

A

12

A




1.

205.      Санітари підлягають медичному огляду:




A.    Кожний день;




B.     Один раз на тиждень;




C.     Два рази на тиждень;




D.    1 раз в місяць;




E.     1 раз в квартал.

2.

206.      Зовнішні туалети влаштовуються від жилих приміщень, їдалень і пекарень не ближче:




A.    50 м;




B.     100 м;




C.     150 м;




D.    200 м;




E.     300 м.

3.

207.      Під час виїзду у січні на Рівненський полігон особовий склад першого дивізіону артилерійської бригади яким командує підполковник Пінчук був поселений у казарму де знаходились військовослужбовці першого танкового батальйону майора Грищука. Питання: на кого покладається керівництво внутрішньою службою у казармі під час табірного збору? Відповідь: У разі розташування в одному приміщенні кількох підрозділів, командири яких не мають спільного безпосереднього начальника, керівництво внутрішньою службою покладається на:




A.    Старшого за званням командира;




B.     На одного з цих командирів, наказом командира військової частини;




C.     Старшого за званням, з присутніх офіцерів;




D.    На начальника гарнізону;




E.     На першого заступника командира частини.

4.

208.      Капітан Грищенко під час відрядження скоїв дорожньо-транспортну пригоду на власному автомобілі. Питання: Кому повинен доповісти про це капітан Грищенко? Відповідь: Про все, що сталося з військовослужбовцем і стосується виконання ним службових обов’язків, та про зроблені йому зауваження військовослужбовець зобов’язаний доповідати:




A.    Своєму прямому начальнику;




B.     Своєму безпосередньому начальнику;




C.     Своєму безпосередньому начальнику або прямому начальнику;




D.    Любому офіцеру своєї частини;




E.     Черговому своєї частини.

5.

209.      Молодший сержант Пінчук командир танка №321 1-го механізованого , захотів проконсультуватися у майора Грищенка, начальника РАО бригади, з питань будови танкової гармати Д-81. Питання: Назвати послідовність дій молодшого сержанта Пінчука для отримання консультації. Відповідь: Із службових питань військовослужбовець повинен звертатися до:




A.    Свого безпосереднього начальника і з його дозволу - до наступного старшого начальника;




B.     Свого прямого начальника;




C.     Старшого за званням військовослужбовця однієї з ним військової частини;




D.    До любого офіцера своєї військової частини;




E.     До любого старшого мічмана.

6.

210.      З Варшави до своїх родичів на постійне місце проживання до Львова (не приймаючи підданства України) приїхав громадянин Масловський у віці 17 років. Питання: Через який час він повинен бути призваним до лав Збройних Сил ? Відповідь: Військовослужбовцями Збройних сил України можуть бути:




A.    Будь яка особа, який досконало володіє англійською мовою;




B.     Особа одне з громадянств, якої є українське;




C.     Громадяни України а також іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, які уклали угоду с питань захисту України з Міністерством оборони, склали і підписали зобов’язання іноземця та особи без громадянства;




D.    Лише громадяни України;




E.     Громадянин любої держави, який досконало володіє українською мовою.

7.

211.      Начальник артилерії першої механізованої бригади віддав наказ підлеглим військам на підготовку до польового виходу у січні – лютому поточного року. Питання: Чи зобов’язаний начальник артилерії перевіряти виконання підлеглими наказу. Відповідь: Начальник має право віддавати підлеглому накази і:




A.    Не зобов’язаний перевіряти їх виконання;




B.     Зобов’язаний перевіряти їх виконання;




C.     Перевіряти їх виконання при необхідності;




D.    Делегувати обов’язки з перевірки безпосереднім начальникам;




E.     Зобов’язаний перевірити виконання за бажанням.

8.

212.      Особовий склад 1 і 2 танкового батальйонів у повному складі отримали наказ на підготовку території рівненського навчального центру до бойової стрільби. Весь особовий склад з цією метою разом з офіцерами був розташований у наметовому містечку. Першим батальйоном командував старший лейтенант Торба, другим батальйоном- капітан Лазарєв. Доповісти: Хто з командирів є начальником для особового складу табірного збору, так як командир бригади не прислав наказу про проведення збору? Відповідь: У разі спільного виконання службових обов’язків військовослужбовцями, що не підпорядковані один одному, якщо їх службові відносини не визначені командиром, начальником є:




A.    Старший за посадою, а за рівних посад-старший за військовим званням,




B.     Старший сержант;




C.     Той, у кого більший військовий досвід;




D.    Той, хто має досвід війни в Афганістані;




E.     Той, хто має досвід війни в Іраку.

9.

213.      Генерал-майор Грицай при призначенні на посаду майора Руденка поставив йому задачу на підготовку артилерійського полігона до бойової стрільби у червні місяці. Примітка: генерал-майор Грицай є прямим начальником для майора Руденка. Доповісти: кого і яким способом повинен був повідомити генерал-майор Грицай віддаючи наказ майору Руденко? Відповідь: Старший за службовим становищем , може віддавати наказ підлеглому, минаючи його безпосереднього начальника, про що повідомляє:




A.    Безпосереднього начальника підлеглого, чи наказує підлеглому особисто доповісти своєму безпосередньому начальнику;




B.     Тільки підлеглого;




C.     Начальника штабу;




D.    Командира військової частини;




E.     Не повідомляє нікого .

10.

214.      Командир батальйону майор Скрипка поставив задачу командиру взвода лейтенанту Руденко організувати заняття з фізичної підготовки у спортивному залі. Через 15 хв після початку занять командир бригади , особисто, поставив лейтенанту Руденко іншу задачу. Доповісти: як має поступити у даній ситуації лейтенант Руденко? Відповідь: У разі коли військовослужбовець, який виконує наказ, отримав від іншого командира новий наказ, що стане перешкодою для виконання попереднього, він:




A.    Виконує перший, а потім наступний наказ;




B.     Доповідає про це командирові, який віддав наступний наказ і після отримання його згоди припиняє виконання попереднього наказу;




C.     Виконує спочатку наказ старшого за званням, а потім молодшого;




D.    Не виконує ні одного наказу, але доповідає про це командиру бригади;




E.     Коли один з наказів явно злочиний, тоді виконується наказ, який не є злочиним.

11.

215.      Командир бригади полковник Павлишин під час наради вирішив перевірити плани робіт підлеглих на поточний місяць , начальник медичної служби майор Рудченко запланував контроль фізичної зарядки у 2 механізованому батальйоні Доповісти: чи входить у обов’язки начальника медичної служби така перевірка? Відповідь: Медичний контроль за фізичною підготовкою особового складу бригади повинен здійснювати:




A.    Начальник медичної служби бригади;




B.     Начальник фізичної підготовки;




C.     Начальник служби військ;




D.    Командири підрозділів;




E.     Начальник гарнізону.

12.

216.      Командир бригади полковник Павлов під час наради вирішив перевірити плани робіт підлеглих на поточний місяць, начальник медичної служби майор Руденко запланував контроль якості питної води якою забезпечується танковий батальйон що знаходиться на польовому виході. Доповісти: чи має право начальник медичної служби здійснювати цей контроль? Відповідь: Здійснювати систематичний медичний контроль за якістю харчування особового складу та якістю води, що ним вживається обов’язок:




A.    Начальника медичної служби бригади ;




B.     Чергового офіцера медичної служби бригади ;




C.     Заступника начальника медичної служби бригади;




D.    Начальника інженерної служби бригади;




E.     Начальника медичного пункту батальйону.


Поділіться з Вашими друзьями:


База даних захищена авторським правом ©res.in.ua 2019
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка